Praktijk de Balans

Praktijk de Balans is een Yogastudio gelegen aan P.C. Boutensstraat 4 in Alkmaar.

Meer informatie over Praktijk de Balans in Alkmaar

Praktijk de Balans biedt verschillende manieren om te helpen bij het verbeteren van de gezondheid. Ze hanteren een rustige vorm van yoga, gericht op ontspanning en niet op lichamelijke inspanning. Daarnaast bieden ze Tai Chi Tao Qi Gong, een oefening die lichaam, geest en ziel in balans brengt en helende oefeningen bevat. Ook bieden ze energetische therapie waarbij het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. Praktijk de Balans staat open voor alle vragen en biedt advies en hulp aan iedere belangstellende, ook visueel beperkten. Je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Praktijk de Balans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk de Balans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk de Balans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk de Balans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Praktijk de Balans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk de Balans

Bezoekers bekeken ook