Pure Beauty Studio

Pure Beauty Studio is een Schoonheidssalon gelegen aan Schepenakker 37 in De Rijp.

Meer informatie over Pure Beauty Studio in De Rijp

Sabina is een zelfstandige in de zorg die zich richt op uiterlijke schoonheid. Ze biedt cryolipolyse behandelingen aan, waarbij plaatselijk vet wordt aangepakt door de huid te koelen, en wimperlifting, waarbij de eigen wimpers worden gekruld en geverfd. De cryolipolyse behandeling zorgt ervoor dat vetcellen worden vernietigd zonder operatie. Sabina is te vinden in de regio Heerhugowaard, Alkmaar en Broek op Langedijk. Voor meer informatie kan er worden gekeken op haar Instagram pagina.

Wil je weten wat Pure Beauty Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pure Beauty Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pure Beauty Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pure Beauty Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Pure Beauty Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pure Beauty Studio

Bezoekers bekeken ook