Pure Hairextensions

Pure Hairextensions is een Kapper gelegen aan Leopoldstraat 110 in Alkmaar.

Meer informatie over Pure Hairextensions in Alkmaar

De tekst geeft informatie over Pure Hairextensions, een studio in Alkmaar die gespecialiseerd is in het inzetten van hairextensions. De eigenaresse, Sylvia de Boer, heeft meer dan 18 jaar ervaring in het vak en werkt vanuit haar studio aan huis. Ze besteedt veel tijd en aandacht aan haar klanten en voert uitgebreide gesprekken om aan de wensen en verwachtingen te voldoen. Klanten zijn lovend over haar werk en haar gezelligheid. De studio biedt ook clip-in hairextensions aan en heeft alle kleuren Golden Lengths hairextensions op voorraad. Pure Hairextensions is makkelijk bereikbaar en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 19:00 uur. Het adres is A. Leopoldstraat 110, 1822 KB Alkmaar. Het telefoonnummer is 06-12355391 en het e-mailadres is info@purehairextensions.nl.

Wil je weten wat Pure Hairextensions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pure Hairextensions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pure Hairextensions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pure Hairextensions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Pure Hairextensions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pure Hairextensions

Bezoekers bekeken ook