R.K. Parochie Maria, Moeder van God

R.K. Parochie Maria, Moeder van God is een Religieuze organisatie gelegen aan Rechtestraat 162 in De Rijp.

Meer informatie over R.K. Parochie Maria, Moeder van God in De Rijp

Op zaterdag 12 augustus wordt er in de Nicolaaskerk een zang- en gebedsviering gehouden ter gelegenheid van Maria Tenhemelopneming. Op zaterdag 1 juli organiseert de parochie een pelgrimstocht naar Bolsward en Dokkum, waarbij de wortels van het katholieke geloof in de Lage Landen worden verkend. Het parochiemagazine voor juni/juli 2023 is beschikbaar om te downloaden. De parochie is gevestigd aan de Rechtestraat 162 in De Rijp.

Wil je weten wat R.K. Parochie Maria, Moeder van God verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van R.K. Parochie Maria, Moeder van God of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij R.K. Parochie Maria, Moeder van God? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K. Parochie Maria, Moeder van God het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar R.K. Parochie Maria, Moeder van God reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. R.K. Parochie Maria, Moeder van God

Bezoekers bekeken ook