Racktime B.V.

Racktime B.V. is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Fluorietweg 35 in Alkmaar.

Meer informatie over Racktime B.V. in Alkmaar

Racktime is een full service Field Marketing bureau dat merken helpt om meer resultaat te halen uit hun marketingbudget. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder FieldCare, Talent Journey, Business Intelligence en People Management. Racktime bestaat sinds 1996 en is onderdeel van de Visie Groep. Het bedrijf heeft 100 vaste medewerkers en een flexibele poule van 375 Sales Talenten in de buitendienst. Racktime opereert in de gehele Benelux en werkt samen met CatchYourTalent en URD Solutions. Ze bieden een breed scala aan diensten gericht op conversie en kwaliteit. Racktime heeft samengewerkt met merken zoals Xiaomi, Mäurer & Wirtz en AEG. Ze verhogen de verkoop, besparen tijd en kosten en hebben recent nieuws over Moederdag en duurzaamheid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jennifer Borst, de Field Marketing expert van Racktime.

Wil je weten wat Racktime B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Racktime B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Racktime B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Racktime B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Racktime B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Racktime B.V.

Bezoekers bekeken ook