Racktime Field Service & Event Logistics

Racktime Field Service & Event Logistics is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Fluorietweg 17 in Alkmaar.

Meer informatie over Racktime Field Service & Event Logistics in Alkmaar

Racktime is een full service Field Marketing bureau dat klanten helpt om meer resultaat te behalen uit hun marketingbudget. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende diensten, zoals FieldCare, Talent Journey, Business Intelligence en People Management. Het bedrijf bestaat sinds 1996 en is onderdeel van de Visie Groep. Racktime heeft 100 vaste medewerkers en een flexibele poule van ruim 375 Sales Talenten in de buitendienst. Ze opereren in de gehele Benelux en werken samen met CatchYourTalent en URD Solutions. Racktime heeft recentelijk samengewerkt met merken zoals Xiaomi, Mäurer & Wirtz en AEG. Ze streven naar het verhogen van sales en het besparen van tijd en kosten. Daarnaast bieden ze nieuws en blijven ze op de hoogte van ontwikkelingen zoals Moederdag en duurzaamheid. Jennifer Borst is de contactpersoon voor Field Marketing en de openingstijden en contactgegevens zijn beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Racktime Field Service & Event Logistics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Racktime Field Service & Event Logistics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Racktime Field Service & Event Logistics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Racktime Field Service & Event Logistics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Racktime Field Service & Event Logistics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Racktime Field Service & Event Logistics

Bezoekers bekeken ook