Remonstrantse kerk

Remonstrantse kerk is een Kerk gelegen aan Fnidsen 37 in Alkmaar.

Meer informatie over Remonstrantse kerk in Alkmaar

De website van de Remonstrantse gemeente in Alkmaar biedt informatie over de gemeente, activiteiten en de schuilkerk in Alkmaar. Er zijn zondagse vieringen die ook live te volgen zijn via kerkomroep.nl. Voor contactgegevens van de kerkenraad zijn er telefoonnummers en e-mailadressen beschikbaar. Verder is er een overzicht van de diensten in de maanden juli, augustus en september 2023. In augustus is er bijvoorbeeld een zomerdienst in het Vredeskerkje Bergen aan Zee. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de organisatie Wijdekerk, die zich inzet voor LHBT+-mensen in de kerk. Het secretariaat van de Remonstrantse gemeente Alkmaar is gevestigd in Stellingmolen 14, 1823 GG Alkmaar.

Wil je weten wat Remonstrantse kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Remonstrantse kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Remonstrantse kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Remonstrantse kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Remonstrantse kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Remonstrantse kerk

Bezoekers bekeken ook