Restaurant Abby’s

Restaurant Abby’s is een Restaurant gelegen aan Ritsevoort 60 in Alkmaar.

Meer informatie over Restaurant Abby’s in Alkmaar

Restaurant Abby's is een stijlvol ingericht restaurant in Alkmaar onder de Molen van Piet. Het restaurant heeft een á la carte menu en een prachtig buitenterras. De chef en zijn team zorgen voor een heerlijke gastronomische ervaring. In de maand augustus is er een speciaal menu voor de maand van de zee. Abby's is ook ideaal gelegen voor een avondje uit naar Theater de Vest. Het terras is de hele dag geopend voor lunch, borrel en diner. Het restaurant heeft ook een uitgebreide borrelkaart. De openingstijden van het restaurant en de keuken variëren per dag. © 2023 - Restaurant Abby's.

Wil je weten wat Restaurant Abby’s verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Abby’s of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Abby’s? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Abby’s het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Restaurant Abby’s reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Abby’s

Bezoekers bekeken ook