Restaurant de Buren

Restaurant de Buren is een Restaurant gelegen aan Mient 37 in Alkmaar.

Meer informatie over Restaurant de Buren in Alkmaar

Restaurant de Buren is een gezellig restaurant in d'Oude Stad waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch en diner. Reserveren is niet mogelijk voor de lunch en op het terras. Het restaurant biedt mooie vlees-, vis- en vegetarische gerechten, evenals borrelplanken die goed passen bij een biertje of een mooi glas wijn. Er is ook een ruime keuze aan visgerechten, zoals fish & chips. Daarnaast kun je bij de Buren terecht voor een gezellige lunch op het terras of in het restaurant. Ze bieden ook cadeaubonnen aan die kunnen worden gebruikt voor een lunch, diner, high tea of gin-tonic. Het restaurant heeft ook specials, zoals een high tea en spareribs. Voor groepen vanaf 10 personen bieden ze een 3-gangen keuzemenu aan en ze kunnen rekening houden met dieetwensen of allergieën. Het restaurant is elke dag geopend van 11:00 tot 00:00 uur.

Wil je weten wat Restaurant de Buren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant de Buren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant de Buren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant de Buren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Restaurant de Buren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant de Buren

Bezoekers bekeken ook