Restaurant De Kleine Haag

Restaurant De Kleine Haag is een Restaurant gelegen aan Noordeinde 41b in Noordeinde.

Meer informatie over Restaurant De Kleine Haag in Noordeinde

In dit artikel wordt informatie gegeven over het restaurant De Kleine Haag. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zaterdag vanaf 14.00 uur en op zondag vanaf 13.00 uur. Ze serveren een lunchkaart van woensdag tot en met zaterdag van 14.00 uur tot 16.30 uur en op zondag van 13.00 uur tot 16.30 uur. Vanaf 17.30 uur serveren ze het diner. Reserveringen moeten telefonisch worden gemaakt. Het restaurant streeft ernaar om een uitgebreid aanbod van verse en duurzame gerechten te serveren. Ze hebben een menukaart met onder andere lunchgerechten, voorgerechten, vleesgerechten, visgerechten, vegetarische gerechten en nagerechten. Daarnaast hebben ze ook een wijnkaart, bierkaart, keuzemenu's vanaf 15 personen en een kindermenu. De contactgegevens van het restaurant zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Restaurant De Kleine Haag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Kleine Haag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Kleine Haag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Kleine Haag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Restaurant De Kleine Haag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Kleine Haag

Bezoekers bekeken ook