Restaurant Le Bon

Restaurant Le Bon is een Restaurant gelegen aan Ridderstraat 17 in Alkmaar.

Meer informatie over Restaurant Le Bon in Alkmaar

Bij restaurant Le Bon kunt u genieten van biologische en duurzame gerechten en wijnen. Het restaurant staat bekend om zijn verantwoord ondernemen en hecht waarde aan eerlijke producten. Het Chefsmenu van Le Bon is een verrassingsmenu met seizoensgebonden producten uit de regio. Het menu wordt elke 4 weken gewisseld. Er zijn verschillende opties beschikbaar, variërend van een 5-gangenmenu tot een 7-gangenmenu met of zonder kaas in plaats van dessert. Voor de perfecte wijn-spijscombinatie kunt u kiezen uit verschillende wijnarrangementen samengesteld door de sommelier. Gasten hebben positieve ervaringen gedeeld over het eten, de wijnen, de sfeer en de bediening van het restaurant. Het wordt aanbevolen om van tevoren te reserveren. Het restaurant is gevestigd in Alkmaar.

Wil je weten wat Restaurant Le Bon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Le Bon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Le Bon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Le Bon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Restaurant Le Bon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Le Bon

Bezoekers bekeken ook