Restaurant Lindetuin

Restaurant Lindetuin is een Restaurant gelegen aan Doelenstraat 3 in Alkmaar.

Meer informatie over Restaurant Lindetuin in Alkmaar

Bij Restaurant Lindetuin kunt u genieten van een all-you-can-eat concept met luxe gerechten van verse ingrediënten en streekproducten. U kunt zelf het menu samenstellen en het aantal rondes bepalen voor een vaste prijs van € 38,50. Kinderen kunnen ook onbeperkt mee eten voor € 19,50. Het restaurant is gevestigd in het 16e-eeuwse Schuttersgildehuis in Alkmaar, waar u kunt genieten van een unieke sfeer en locatie. Daarnaast biedt het restaurant de mogelijkheid om feesten en evenementen te organiseren. Het adres van Restaurant Lindetuin is Doelenstraat 3, 1811KX Alkmaar.

Wil je weten wat Restaurant Lindetuin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Lindetuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Lindetuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Lindetuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Restaurant Lindetuin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Lindetuin

Bezoekers bekeken ook