Restaurant Nr7

Restaurant Nr7 is een Restaurant gelegen aan Jan Ligthartstraat 7 in Alkmaar.

Meer informatie over Restaurant Nr7 in Alkmaar

Nr7 is een leerwerkrestaurant voor jongeren van De Spinaker, VSO Alkmaar. Het restaurant heeft een wisselende lunchkaart met seizoensgerechten. Tijdens de zomervakantie is het restaurant gesloten, maar vanaf dinsdag 12 september zijn gasten weer welkom. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur. Het adres is Jan Ligthartstraat 7, 1817 MR Alkmaar. Het restaurant is ook op afspraak geopend. Het team bestaat uit Leah Voorhaar als gastvrouw, Ben Gagliardi als chef-kok en Kris Groentjes als teamleider. Voor meer informatie kan men terecht op de website van De Spinaker.

Wil je weten wat Restaurant Nr7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Nr7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Nr7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Nr7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Restaurant Nr7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Nr7

Bezoekers bekeken ook