Restaurant Oudejans

Restaurant Oudejans is een Restaurant gelegen aan Rechtestraat 106 in De Rijp.

Meer informatie over Restaurant Oudejans in De Rijp

Restaurant Oudejans is gevestigd in het historische dorpscentrum van De Rijp, tegenover het prachtige raadhuis. Het restaurant biedt een sfeer- en stijlvolle omgeving waar gasten kunnen genieten van een goede lunch of diner met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het restaurant heeft een sfeervolle serre met een eigen bar en toiletgroep, waardoor het ideaal is voor besloten partijen, maar ook voor lunches of rustige diners. Er zijn ongeveer 60 zitplaatsen beschikbaar voor besloten feesten en het restaurant kan maximaal 130 personen ontvangen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van Restaurant Oudejans, kunt u contact opnemen met het restaurant of hun website bezoeken.

Wil je weten wat Restaurant Oudejans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Oudejans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Oudejans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Oudejans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Restaurant Oudejans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Oudejans

Bezoekers bekeken ook