Restaurant Steak

Restaurant Steak is een Steakhouse gelegen aan Doelenstraat 25 in Alkmaar.

Meer informatie over Restaurant Steak in Alkmaar

Restaurant Steak bevindt zich in het centrum van Alkmaar en is gevestigd in een historisch pand. Het pand heeft in het verleden gediend als woning, bioscoop en restaurant. Het restaurant heeft een eenvoudig concept waarbij de gast de keuze heeft om bijgerechten toe te voegen. Er worden verschillende vlees- en visgerechten geserveerd, zoals tournedos, viscurry en kalfslever. Het restaurant heeft meerdere verdiepingen en is geschikt voor zowel gezellig samenzijn als groepsbijeenkomsten. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 16:00 tot 22:00 uur. Daarnaast heeft het restaurant een ruime bar met een selectie van biersoorten van de tap. Reserveren is handig, maar niet verplicht.

Wil je weten wat Restaurant Steak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Steak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Steak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Steak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Restaurant Steak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Steak

Bezoekers bekeken ook