Restaurant 't Stokpaardje

Restaurant 't Stokpaardje is een Restaurant gelegen aan Vrouwenstraat 1 in Alkmaar.

Meer informatie over Restaurant 't Stokpaardje in Alkmaar

t Stokpaardje is een bekend restaurant in Alkmaar dat al 25 jaar bestaat. Ze bieden een klassieke Franse keuken in een gezellige sfeer. Het restaurant is vijf dagen per week geopend van 18.00 tot 24.00 uur, met de keuken die sluit om 22.00 uur. Op dinsdag en woensdag is het restaurant gesloten. Ze gebruiken zoveel mogelijk dagverse en biologische streekproducten, inclusief verse vis, kwalitatief vlees en vegetarische opties. Bij elk gerecht kunnen passende wijnen worden besteld. Het restaurant heeft positieve recensies ontvangen en is populair bij zowel lokale inwoners als bezoekers. De contactgegevens van het restaurant zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Restaurant 't Stokpaardje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant 't Stokpaardje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant 't Stokpaardje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant 't Stokpaardje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Restaurant 't Stokpaardje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant ’t Stokpaardje

Bezoekers bekeken ook