Restaurant Tapas & Co

Restaurant Tapas & Co is een Restaurant gelegen aan Fnidsen 101 in Alkmaar.

Meer informatie over Restaurant Tapas & Co in Alkmaar

Tapas & Co is een gezellig en authentiek tapasrestaurant in de oude binnenstad van Alkmaar. Het restaurant heeft naast een sfeervol interieur ook een groot terras aan de gracht van Luttik Oudorp, met uitzicht op de waagtoren. Het restaurant heet gasten van harte welkom en biedt ook de mogelijkheid om een dinerbon cadeau te geven. Tapas & Co is gevestigd aan de Fnidsen 101 in Alkmaar en is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur. Voor reserveringen of vragen, kan er contact worden opgenomen via telefoonnummer 072-5200562 of per e-mail naar info@tapasenco.nl.

Wil je weten wat Restaurant Tapas & Co verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Tapas & Co of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Tapas & Co? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Tapas & Co het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Restaurant Tapas & Co reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Tapas & Co

Bezoekers bekeken ook