Restaurant Uma

Restaurant Uma is een Restaurant gelegen aan Minderbroederstraat 3 in Alkmaar.

Meer informatie over Restaurant Uma in Alkmaar

Restaurant Uma in Alkmaar heeft een vernieuwd take-away menu en een nieuwe website. Op de bestelpagina kunnen klanten kiezen uit meer dan 110 gerechten, waaronder sushi, poke bowls en meer. Het restaurant zelf biedt een all-you-can-eat ervaring in een hippe en trendy omgeving. Het menu is gebaseerd op verse ingrediënten en vakmanschap. De Japanse keuken staat bekend om zijn diversiteit en gezondheid, met vis, biefstuk en kipspiesjes als voorbeelden van gerechten. Er zijn ook speciale kindergerechten beschikbaar. Het restaurant is gevestigd aan de Minderbroederstraat 3 in Alkmaar en is dagelijks geopend van 16.30 uur tot 22.00 uur, behalve op 31 december.

Wil je weten wat Restaurant Uma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Uma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Uma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Uma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Restaurant Uma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Uma

Bezoekers bekeken ook