Restaurant Vito

Restaurant Vito is een Restaurant gelegen aan Turfmarkt 1-9 in Alkmaar.

Meer informatie over Restaurant Vito in Alkmaar

Restaurant Vito is een restaurant gelegen in Alkmaar met een rijke historie. Het restaurant biedt smaakvolle Italiaanse gerechten en pizza's bereid met dagverse ingrediënten en passie voor de Italiaanse keuken. Het team staat zeven dagen in de week klaar om gasten gastvrij en culinair te verrassen. Daarnaast biedt het restaurant een uitgebreide wijnkaart en zijn er positieve klantervaringen te lezen op websites zoals TripAdvisor. De openingstijden van het restaurant zijn op woensdag en donderdag van 14:00 tot 22:00 en op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 22:00. Gasten worden aangeraden om een tafel te reserveren en kunnen parkeren in de Schelphoekgarage, gelegen naast het restaurant. Het adres van het restaurant is Turfmarkt 1-9, 1813 SC Alkmaar en het telefoonnummer is +31(0)72-5113178.

Wil je weten wat Restaurant Vito verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Vito of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Vito? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Vito het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Restaurant Vito reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Vito

Bezoekers bekeken ook