Resto VanHarte

Resto VanHarte is een Restaurant gelegen aan Van Maerlantstraat 8 in Alkmaar.

Meer informatie over Resto VanHarte in Alkmaar

Resto VanHarte brengt buurtgenoten bij elkaar door middel van wekelijkse ontmoetingsdiners. Deze diners zorgen voor meer verbinding en minder eenzaamheid in de buurt. Er worden verhalen gedeeld van gasten die positieve ervaringen hebben met het initiatief. Daarnaast worden er verschillende nieuwtjes gedeeld, zoals een gratis driegangendiner in Venlo en een inzamelingsactie tegen eenzaamheid in Lelystad. Resto VanHarte heeft als missie om eenzaamheid en sociaal isolement tegen te gaan en doet dit door mensen met elkaar te verbinden aan de eettafel. Er kan vrijwilligerswerk worden gedaan bij Resto VanHarte en er kan gedoneerd worden om de organisatie te steunen.

Wil je weten wat Resto VanHarte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Resto VanHarte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Resto VanHarte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Resto VanHarte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Resto VanHarte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Resto VanHarte

Bezoekers bekeken ook