RFH Kappers

RFH Kappers is een Kapper gelegen aan Canadaplein 10 in Alkmaar.

Meer informatie over RFH Kappers in Alkmaar

De tekst beschrijft een award-winnende kapper in Alkmaar, genaamd De Salon. De kapper heeft meerdere grote prijzen gewonnen en staat bekend om de relaxte en ontspannen sfeer. De kapper heeft twee bekende kappers genaamd Sander van der Poel en Miranda Kloppenburg. Klanten zijn erg tevreden en prijzen het personeel en de lage prijzen. De kapper wordt beschreven als professioneel, kundig, klantgericht en vriendelijk. De salon heeft een warme en gezellige sfeer. Er wordt aangeraden om een afspraak te maken.

Wil je weten wat RFH Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RFH Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RFH Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RFH Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar RFH Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RFH Kappers

Bezoekers bekeken ook