RIGTER Kantoor en Computer

RIGTER Kantoor en Computer is een Hoofdkantoor gelegen aan Postiljonstraat 44 in Alkmaar.

Meer informatie over RIGTER Kantoor en Computer in Alkmaar

RIGTER Kantoor & Computer is een bedrijf dat begonnen is in 1987 als leverancier van kantoorartikelen en computersupplies. Ze zijn uitgegroeid tot een full-service bedrijf dat alles kan leveren wat betreft computers en randapparatuur. Ze bieden ook netwerkbeheer en Cloud-oplossingen aan. De medewerkers geven deskundig advies en zijn altijd beschikbaar voor vragen. Daarnaast heeft RIGTER Kantoor & Computer een webwinkel waar je kunt bestellen en bieden ze ondersteuning op afstand. Het bedrijf is ook leverancier van ICT hardware en je kunt kantoorartikelen en computersupplies bestellen via hun webwinkel. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat RIGTER Kantoor en Computer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RIGTER Kantoor en Computer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RIGTER Kantoor en Computer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RIGTER Kantoor en Computer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar RIGTER Kantoor en Computer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RIGTER Kantoor en Computer

Bezoekers bekeken ook