RijbewijsExpress

RijbewijsExpress is een Autorijschool gelegen aan Herculesstraat 5 in Alkmaar.

Meer informatie over RijbewijsExpress in Alkmaar

RijbewijsExpress is een rijschool met een unieke lesmethode waarbij de nadruk ligt op positieve feedback en het creëren van een comfortabele sfeer tijdens de rijlessen. Ze laten leerlingen al vanaf de eerste lessen zoveel mogelijk zelf handelingen uitvoeren, wat zorgt voor zelfvertrouwen en de durf om fouten te maken. De rijschool hanteert een tarief van €50 per uur, wat een van de scherpste tarieven in de regio is. Daarnaast bieden ze flexibele rijlespakketten aan, zodat er genoeg geld overblijft voor andere zaken. De rijschool heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren van oud-leerlingen, waar ze trots op zijn. De leerlingen waarderen de leerzame en gezellige lessen, de goede uitleg van de instructeur en de flexibiliteit bij het inplannen van rijlessen. Dankzij de lessen van Job hebben veel leerlingen hun rijbewijs gehaald.

Wil je weten wat RijbewijsExpress verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RijbewijsExpress of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RijbewijsExpress? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RijbewijsExpress het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar RijbewijsExpress reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RijbewijsExpress

Bezoekers bekeken ook