Rijschool Aktief

Rijschool Aktief is een Rijschool gelegen aan Rochussenstraat 27 in Alkmaar.

Meer informatie over Rijschool Aktief in Alkmaar

Autorijschool Aktief is een rijschool die rijopleidingen aanbiedt voor het behalen van verschillende rijbewijzen, zoals auto, motor en bromfiets. Ze hanteren een werkwijze waarbij de nadruk ligt op het verantwoordelijk leren rijden in plaats van alleen het behalen van het rijbewijs. De rijopleiding wordt afgestemd op de wensen van de leerling en bestaat uit lessen van 60 minuten. Uit statistieken blijkt dat 81% van de leerlingen slaagt bij het eerste examen en 73% bij het tweede examen. De rijschool organiseert geen theorielessen meer, maar het theorie-examen bestaat uit drie onderdelen: gevaarherkenning, kennis en inzicht. Het praktijkexamen duurt tussen de 30 en 40 minuten en de examinator beoordeelt onder andere de beheersing van de auto, kijkgedrag en voorrang verlenen. De kosten voor de lessen variëren en er zijn verschillende lespakketten beschikbaar.

Wil je weten wat Rijschool Aktief verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Aktief of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Aktief? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Aktief het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Rijschool Aktief reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Aktief

Bezoekers bekeken ook