Rijschool M & L

Rijschool M & L is een Rijschool gelegen aan Robbenkoog in Alkmaar.

Meer informatie over Rijschool M & L in Alkmaar

Rijschool M&L biedt verschillende rijlessen en diensten aan. Ze hebben een actie waarbij de eerste tien schakel rijlessen maar €475,- kosten. Daarnaast bieden ze ook een theorieweekend aan voor €99,- inclusief lesmateriaal. Ze hebben aangepaste lessen voor mensen met faalangst en andere angststoornissen en ze bieden ook lessen aan in een elektrische auto. Bij Rijschool M&L zijn er geen wachttijden en ze hebben instructeurs voor lessen in de ochtend, avond en in het weekend. Ze bieden ook opfrislessen aan voor mensen die al lange tijd niet hebben gereden of wat angstig zijn. Theorie is de eerste stap naar je rijbewijs en daarom bieden ze ook theorieweekends aan. Rijschool M&L heeft genoeg ervaring om mensen met moeilijk leren, ADD, ADHD en andere uitdagingen te begeleiden naar hun rijbewijs. Ze werken samen met zelfstandige rijinstructeurs en zorgen voor kwaliteitsrijlessen waar veiligheid en professionele begeleiding centraal staan. Ze hebben een hoog slagingspercentage van 65-70% en bieden lessen aan in de buurt van Heiloo.

Wil je weten wat Rijschool M & L verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool M & L of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool M & L? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool M & L het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Rijschool M & L reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool M & L

Bezoekers bekeken ook