Rijschool Noord-Holland

Rijschool Noord-Holland is een Autorijschool gelegen aan in .

Meer informatie over Rijschool Noord-Holland in

RIJSCHOOL NOORD-HOLLAND is een rijschool gevestigd in verschillende steden in Noord-Holland, zoals Alkmaar, Akersloot, Bergen, Castricum, Egmond, Limmen, Heiloo, Heerhugowaard, Heemskerk en Uitgeest. Ze bieden een vrijblijvende introductieles aan om kennis te maken met de rijinstructeur, de lesauto en de rijschool. Na de les zal de instructeur advies geven over welk lespakket het beste bij jou past. Ze bieden ook de mogelijkheid om met een spoedcursus in 10 dagen je rijbewijs te halen. Vanaf 16,5 jaar kun je starten met rijlessen dankzij 2toDrive en vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach. De praktijkexamens worden afgenomen door het CBR. Je kunt kiezen uit losse lessen of voordelige lespakketten. Je kunt je aanmelden via het online aanmeldformulier op hun website. Ze hebben ook een gastenboek waar klanten hun ervaringen kunnen delen.

Wil je weten wat Rijschool Noord-Holland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Noord-Holland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Noord-Holland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Noord-Holland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Rijschool Noord-Holland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Noord-Holland

Bezoekers bekeken ook