Rijschool van den Steen t.h.o.d.n. Rijschool Talander

Rijschool van den Steen t.h.o.d.n. Rijschool Talander is een Rijschool gelegen aan Tuinstraat 61 in Alkmaar.

Meer informatie over Rijschool van den Steen t.h.o.d.n. Rijschool Talander in Alkmaar

Rijschool Talander is een rijschool die topkwaliteit probeert te combineren met een lage prijs. Ze hebben zes professionele instructeurs en twee instructrices die hun kandidaten zo snel en plezierig mogelijk willen leren autorijden. Bij de rijschool beginnen ze met een proefles om de capaciteiten van de kandidaat te beoordelen voordat ze aan de opleiding beginnen. Na de proefles wordt er een schatting gemaakt van het aantal lessen dat de kandidaat nodig heeft. Dit kan een pakket zijn van 20, 30, 35 of 40 lessen, maar losse lessen zijn ook mogelijk. Het pakket kan worden aangepast als blijkt dat de kandidaat meer of minder lessen nodig heeft. Een kandidaat krijgt meestal 1 tot 4 lessen per week. Spoedopleidingen zijn ook mogelijk. De rijschool is gevestigd in Bergen NH, maar ze bieden ook lessen aan in omliggende plaatsen. Voor meer informatie of een afspraak voor een proefles kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Rijschool van den Steen t.h.o.d.n. Rijschool Talander verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool van den Steen t.h.o.d.n. Rijschool Talander of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool van den Steen t.h.o.d.n. Rijschool Talander? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool van den Steen t.h.o.d.n. Rijschool Talander het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Rijschool van den Steen t.h.o.d.n. Rijschool Talander reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool van den Steen t.h.o.d.n. Rijschool Talander

Bezoekers bekeken ook