Roberto bar e cucina

Roberto bar e cucina is een Italiaans restaurant gelegen aan Kennemerstraatweg 159 in Alkmaar.

Meer informatie over Roberto bar e cucina in Alkmaar

Roberto Bar e Cucina in Alkmaar is een restaurant waar traditionele Italiaanse gerechten worden bereid op dezelfde manier als in een trattoria in Italië. De kaart biedt een scala aan gerechten uit verschillende regio's in Italië, zoals Lombardije, Toscane en Calabrië. De pasta en het pizzadeeg worden dagelijks vers gemaakt. Naast het restaurant is er ook een gezellige bar waar je kunt genieten van aperitivo en Italiaanse wijnen. Verder is er een ruim terras waar je kunt ontspannen en genieten van een drankje en hapje. Het restaurant biedt ook cadeaubonnen aan en heeft een selectie van seizoensgebonden gerechten. Voor vragen, opmerkingen, wensen of verzoeken kun je contact opnemen via telefoon of e-mail. Het restaurant is gesloten van 21 oktober tot en met 29 oktober vanwege vakantie en zal weer open zijn op 1 november.

Wil je weten wat Roberto bar e cucina verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roberto bar e cucina of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roberto bar e cucina? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roberto bar e cucina het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Roberto bar e cucina reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roberto bar e cucina

Bezoekers bekeken ook