Roosmarijn.com

Roosmarijn.com is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Baansingel 142 in Alkmaar.

Meer informatie over Roosmarijn.com in Alkmaar

Roosmarijn Busch is een communicatieverbeteraar die gespecialiseerd is in interne communicatie. Met haar achtergrond als communicatiewetenschapper en interesse in technologie, zorgt ze voor verbinding tussen de organisatie, technologie, inhoud en gebruikers. Samen met haar partners heeft ze in 2015 het bureau Orange Otters opgericht, waar ze blogs en diensten aanbiedt. Roosmarijn werkt voor bedrijven en organisaties aan het verbeteren van de interne communicatie door de juiste focus en structuur te creëren. Ze verzamelt en structureert informatie en zorgt voor kennisoverdracht binnen de organisatie. Roosmarijn is beschikbaar voor zowel strategie als uitvoering en werkt vanuit Alkmaar en Amsterdam. Voor communicatieadvies over interne communicatie kan er contact met haar opgenomen worden via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Roosmarijn.com verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roosmarijn.com of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roosmarijn.com? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roosmarijn.com het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Roosmarijn.com reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roosmarijn.com

Bezoekers bekeken ook