Rosalie's Beauty Lounge

Rosalie's Beauty Lounge is een Schoonheidssalon gelegen aan Brigantijn 7 in Alkmaar.

Meer informatie over Rosalie's Beauty Lounge in Alkmaar

Rosalie Hidding is een 24-jarige vrouw uit Alkmaar en sinds 9 september 2020 eigenaresse van Rosalie's Beauty Lounge. Ze heeft altijd al interesse gehad in uiterlijke verzorging en heeft op jonge leeftijd een Instagram account gemaakt voor nail-art en keek veel make-up tutorials op YouTube. Na het behalen van haar Allround Schoonheidsspecialiste Niveau 4 diploma heeft ze haar eigen salon opgericht. Tijdens haar opleiding heeft ze veel stage-ervaring opgedaan, waaronder twee jaar werken in loondienst bij The City Street Spa in Amsterdam. Haar droom was altijd al om een eigen onderneming te beginnen, omdat ze graag zelf wil bepalen welke behandelingen ze geeft en met welke producten ze werkt. Ze biedt onder andere gezichtsbehandelingen, acnebehandelingen, bindweefselmassages, manicures, pedicures, waxen en wimper- en wenkbrauwbehandelingen aan. Haar salon is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 21:00 uur.

Wil je weten wat Rosalie's Beauty Lounge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rosalie's Beauty Lounge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rosalie's Beauty Lounge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rosalie's Beauty Lounge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Rosalie's Beauty Lounge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rosalie’s Beauty Lounge

Bezoekers bekeken ook