Ruben van rijn

Ruben van rijn is een Personal trainer gelegen aan Vondelstraat 39 in Alkmaar.

Meer informatie over Ruben van rijn in Alkmaar

De tekst gaat over personal training en de filosofie erachter. Personal training wordt beschouwd als een ideaal middel om een persoonlijk doel te bereiken. De trainer werkt empathisch en fungeert als een spiegel voor de klant. Er wordt gewerkt aan een gepersonaliseerd plan vanuit verschillende invalshoeken van de trainingsleer. Het uiteindelijke doel is een sterke gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Er wordt verder verwezen naar een telefoonnummer, Facebook-pagina en een login voor klanten. De tekst is afkomstig van Ruben van Rijn en het design en de creatie zijn verzorgd door Worldwebdesign.

Wil je weten wat Ruben van rijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ruben van rijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ruben van rijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ruben van rijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Ruben van rijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ruben van rijn

Bezoekers bekeken ook