Rue de la Plume

Rue de la Plume is een Restaurant gelegen aan Veerstraat 22 in Alkmaar.

Meer informatie over Rue de la Plume in Alkmaar

Madelene en Luella zijn respectievelijk chef-kok en maître-sommelier van Rue de la Plume. Luella heeft veel ervaring opgedaan in Nederlandse en internationale keukens, terwijl Madelene van jongs af aan gepassioneerd bezig is geweest met eten en wijn. Bij Rue de la Plume kun je genieten van het verrassingsmenu van Luella, waarbij Madelene bijpassende wijnen selecteert. Gasten zijn lovend over het eten, de wijnen en de service van Madelene. Rue de la Plume heeft ook in verschillende media aandacht gekregen. Daarnaast bieden ze ook cadeaubonnen aan en kun je hen volgen op sociale media.

Wil je weten wat Rue de la Plume verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rue de la Plume of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rue de la Plume? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rue de la Plume het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Rue de la Plume reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rue de la Plume

Bezoekers bekeken ook