Rufiya Studio

Rufiya Studio is een Schoonheidssalon gelegen aan Torenburg 1 in Alkmaar.

Meer informatie over Rufiya Studio in Alkmaar

In dit artikel gaat het over de behandelingen die Rufiya Studio aanbiedt. Ze bieden hoogwaardige behandelingen en service aan. Hun nagelstylisten bieden unieke nagelkunst en designs aan, waardoor je elke stijl kunt complementeren. Ze bieden manicures aan met gewone nagellak of gel nagellak, waarbij de gel nagellak de meest bekende en gevraagde is. Deze techniek zorgt ervoor dat de nagellak dichtbij de nagelriemen wordt aangebracht, waardoor de groei van de nagels wordt vertraagd en je 2 tot 5 weken van je perfecte manicure kunt genieten. Het is belangrijk om je manicure alleen door gekwalificeerde specialisten te laten doen om je nagels niet te beschadigen. Rufiya Studio gebruikt alleen steriele instrumenten en hun nageltechnici hebben ruime ervaring met manicures en het aanbrengen van gel nagellak.

Wil je weten wat Rufiya Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rufiya Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rufiya Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rufiya Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Rufiya Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rufiya Studio

Bezoekers bekeken ook