Saladewok

Saladewok is een Aziatisch restaurant gelegen aan Magdalenenstraat 15 in Alkmaar.

Meer informatie over Saladewok in Alkmaar

De website van Salade Wok in Alkmaar biedt een menukaart waar klanten gerechten kunnen bekijken en direct kunnen bestellen. Het restaurant heeft een goede reputatie, aangezien klanten het 5-sterren beoordelingen geven na 281 beoordelingen. Klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Het is ook mogelijk om sneller en eenvoudiger te bestellen via de app van het restaurant. Op de menukaart staan populaire gerechten zoals wokgerechten, salades en vegetarische opties. Daarnaast bieden ze ook menu's en basisgerechten aan. Er zijn verschillende bijgerechten, sauzen en dranken beschikbaar. Het restaurant biedt tevens afhaalmogelijkheden.

Wil je weten wat Saladewok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Saladewok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Saladewok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Saladewok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Saladewok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Saladewok

Bezoekers bekeken ook