Salon Beeldschoon

Salon Beeldschoon is een Schoonheidssalon gelegen aan Laat 38 in Alkmaar.

Meer informatie over Salon Beeldschoon in Alkmaar

Salon Beeldschoon is een schoonheidssalon die zich richt op het behandelen van huidproblemen en het verbeteren van de huidstructuur. Ze bieden op maat gemaakte behandelingen aan, zoals peelings, CO2-treatment, microneedling en ultrasound. Daarnaast kunnen ze de huidstructuur verbeteren met technieken zoals microdermabrasi, Renaissance treatment en fruitzuurpeeling. Ook verkopen ze huidproducten van Reviderm en Décaar en raden ze aan om regelmatig terug te komen voor een opfrisbeurt van de huid. De salon gelooft dat iedere huid uniek is en biedt daarom behandelingen aan die zijn aangepast op het huidtype, de structuur en de conditie van de klant. De eigenaresse van de salon is Jennifer Haak, die in 2019 de tweede plaats won bij de Beauty Awards.

Wil je weten wat Salon Beeldschoon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Beeldschoon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Beeldschoon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Beeldschoon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Salon Beeldschoon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Beeldschoon

Bezoekers bekeken ook