Salon de Loods

Salon de Loods is een Kapper gelegen aan M.C. van Voordenstraat 22 in De Rijp.

Meer informatie over Salon de Loods in De Rijp

Salon de Loods is een kapsalon en schoonheidssalon waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen, zoals knippen, kleuren, styling, wenkbrauwen en make-up. Ze werken met vegan haarproducten van Maria Nila en vegan make-up van PUNE. Alle haarbehandelingen zijn inclusief advies, wassen en verzorging. Maria Nila staat voor duurzame schoonheid en biedt vegan en vriendelijke producten zonder sulfaten of parabenen. PUNE is een make-up merk dat gelooft in de kracht van de professional en biedt een assortiment aan met de juiste kleuren voor iedere huidskleur en gelegenheid. De eigenaresse van de salon, Yvonne Blokdijk, heeft 20 jaar ervaring in het kappersvak en heeft veel trainingen gevolgd. De salon is gevestigd in De Rijp en is te bereiken via telefoon of e-mail. Openingstijden zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 1 keer per maand van 9.00 tot 16.00 uur. Nieuwe klanten kunnen contact opnemen om op de wachtlijst te worden geplaatst.

Wil je weten wat Salon de Loods verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon de Loods of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon de Loods? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon de Loods het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Salon de Loods reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon de Loods

Bezoekers bekeken ook