Salon Zacht

Salon Zacht is een Schoonheidssalon gelegen aan Oudegracht 13a in Alkmaar.

Meer informatie over Salon Zacht in Alkmaar

Salon Zacht is een schoonheidssalon in Alkmaar die een warm welkom en persoonlijke aandacht biedt aan haar klanten. De salon is opgericht door Dominique in maart 2016 en is in januari 2018 verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Oudegracht. Dominique is de eigenaresse en zorgt ervoor dat klanten zich verwend en tevreden voelen tijdens de behandelingen. Naast Dominique werkt ook Demi als freelance nagelstyliste bij Salon Zacht. De salon staat bekend om haar perfectionisme en enthousiasme en streeft ernaar om klanten volledig tevreden te stellen. Er zijn positieve recensies te vinden over de salon en Salon Zacht is lid van de branchevereniging Anbos. Daarnaast is het mogelijk om producten van Salon Zacht online te kopen. De openingstijden van de salon zijn op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Parkeren kan in Parkeergarage Schelphoek. Het contactnummer en adres van de salon zijn ook vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Salon Zacht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Zacht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Zacht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Zacht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Salon Zacht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Zacht

Bezoekers bekeken ook