Sambonsports

Sambonsports is een Vechtsportclub gelegen aan J.P. Poelstraat 4 in De Rijp.

Meer informatie over Sambonsports in De Rijp

Sambonsports is een sportschool in Nederland die gespecialiseerd is in karate, kickboksen, circuittraining en personal training. Ze bieden lessen aan voor zowel jong als oud en op verschillende niveaus. Sambonsports is al jaren een bekende naam in de regio en staat bekend om zijn professionele en vriendelijke sfeer. Ze waren de eerste karate en kickboks school in Nederland die een demo presenteerde aan het koningshuis. Kickboksen is een populaire sport geworden in Nederland en draait niet alleen om stoten en trappen, maar ook om mentaliteit, conditie, discipline en doorzettingsvermogen. Vechtsporten zijn een geweldige manier om je zelfvertrouwen, karakter en conditie te verbeteren. Bij Sambonsports kun je ook terecht voor jeugd kickboksen, waarbij de nadruk ligt op het bevorderen van sociale vaardigheden en respect. Je kunt contact opnemen met Sambonsports via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Sambonsports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sambonsports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sambonsports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sambonsports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Sambonsports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sambonsports

Bezoekers bekeken ook