Schermereylandt

Schermereylandt is een Kampeerterrein gelegen aan Oostdijkje 7 in De Rijp.

Meer informatie over Schermereylandt in De Rijp

In de tekst wordt gesproken over fluisterboot- en kanoverhuur in de prachtige Eilandspolder in de Rijp. Er is geen vaarbewijs nodig om een boot te huren en er zijn verschillende soorten boten beschikbaar, zoals fluisterboten voor gezelschappen van 1 tot 25 personen en kano's voor gezelschappen van 1 tot 34 personen. De fluisterboten zijn fluisterstil, waardoor bezoekers ongestoord kunnen genieten van de natuur. Boerderij Schermereijlandt zet zich in voor het behoud en herstel van het beschermde natuurgebied. De eeuwenoude eilandspolder biedt diverse activiteiten en bezienswaardigheden.

Wil je weten wat Schermereylandt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schermereylandt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schermereylandt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schermereylandt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Schermereylandt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schermereylandt

Bezoekers bekeken ook