Schoonheids- & Pedicure Salon Zuiver

Schoonheids- & Pedicure Salon Zuiver is een Schoonheidssalon gelegen aan Herenweg 186 in Alkmaar.

Meer informatie over Schoonheids- & Pedicure Salon Zuiver in Alkmaar

Huidpraktijk Zuiver is een praktijk in Alkmaar die gespecialiseerd is in huidverzorging. De eigenaresse, Monica Gerritse, is sinds 2017 werkzaam als pedicure en schoonheidsspecialiste. Ze werkt met goede kwaliteit producten van Pascaud en DermaPrime. Pascaud is een huidverbeteringslijn die beauty van binnenuit versterkt met supplementen en van buitenaf met producten en behandelingen. De praktijk neemt momenteel geen nieuwe pedicureklanten aan, maar vaste klanten kunnen contact opnemen. Bij Huidpraktijk Zuiver kun je terecht voor een deskundig advies over je huid en samen met Monica wordt er een plan van aanpak gemaakt. Het doel is om de praktijk te verlaten met een stralende huid.

Wil je weten wat Schoonheids- & Pedicure Salon Zuiver verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheids- & Pedicure Salon Zuiver of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheids- & Pedicure Salon Zuiver? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheids- & Pedicure Salon Zuiver het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Schoonheids- & Pedicure Salon Zuiver reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheids- & Pedicure Salon Zuiver

Bezoekers bekeken ook