Schoonheidssalon Anja Honingh

Schoonheidssalon Anja Honingh is een Schoonheidssalon gelegen aan Noordervaart 103 in Stompetoren.

Meer informatie over Schoonheidssalon Anja Honingh in Stompetoren

De tekst gaat over huidverbeterende behandelingen op een natuurlijke manier. In de salon wordt gewerkt met het Nederlandse merk hannah, dat huidverbetering bevordert. Er worden verschillende behandelingen aangeboden, zoals bindweefselmassage, om de huidconditie te verbeteren en te behouden. De huid begint rond het 25e levensjaar tekenen van veroudering te vertonen, maar dit proces kan worden vertraagd en behandeld op een natuurlijke manier. Hannah staat voor structurele huidverbetering en biedt een effectief stappenplan voor de huid. De schoonheidsspecialiste, Anja Honingh, is gespecialiseerd in de hannah bindweefselmassage en biedt diverse behandelingen aan om de huid in betere conditie te brengen en te houden.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Anja Honingh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Anja Honingh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Anja Honingh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Anja Honingh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Schoonheidssalon Anja Honingh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Anja Honingh

Bezoekers bekeken ook