Schoonheidssalon Gewoon Mooi

Schoonheidssalon Gewoon Mooi is een Schoonheidssalon gelegen aan Kennemerstraatweg 42 in Alkmaar.

Meer informatie over Schoonheidssalon Gewoon Mooi in Alkmaar

Schoonheidssalon & Pedicure Praktijk Gewoon Mooi biedt verschillende huidverzorgende, huidverbeterende en pedicure behandelingen aan. De salon maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke en biologische cosmetica producten. De eigenaar van de salon, Irma van Til, is een energieke en enthousiaste schoonheidsspecialist en pedicure. De producten die gebruikt worden bevatten natuurlijke en biologisch verantwoorde ingrediënten. De salon bevindt zich op de eerste verdieping van een karakteristiek pand uit 1905 in Alkmaar. De openingstijden van de salon verschillen per dag. Betaling kan zowel met PIN als contant. Pedicure behandelingen zijn ook mogelijk op een andere locatie in Koedijk. De salon is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Gewoon Mooi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Gewoon Mooi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Gewoon Mooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Gewoon Mooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Schoonheidssalon Gewoon Mooi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Gewoon Mooi

Bezoekers bekeken ook