Schoonheidssalon Grand-Jean

Schoonheidssalon Grand-Jean is een Schoonheidssalon gelegen aan Ilpenwaard 82 in Alkmaar.

Meer informatie over Schoonheidssalon Grand-Jean in Alkmaar

Schoonheidssalon Grand-Jean is een salon waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning centraal staan. Ze werken zoveel mogelijk met de handen, maar gebruiken ook specifieke apparatuur voor huidverbetering en het aanpakken van huidproblemen. De behandelingen worden afgestemd op uw huid en in overleg met u samengesteld. Daarnaast bieden ze ook nieuws aan, zoals de nieuwe seizoenskleuren van de decoratieve lijn van La Bio en self tanning drops van La Biosthétique. Tot slot is de salon weer geopend en bent u welkom om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Grand-Jean verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Grand-Jean of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Grand-Jean? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Grand-Jean het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Schoonheidssalon Grand-Jean reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Grand-Jean

Bezoekers bekeken ook