Schoonheidssalon RelaxN

Schoonheidssalon RelaxN is een Schoonheidssalon gelegen aan Stikkelwaard 136 in Alkmaar.

Meer informatie over Schoonheidssalon RelaxN in Alkmaar

Schoonheidssalon RelaxN in Alkmaar is een salon waar de focus ligt op rust en ontspanning. De gediplomeerde schoonheidsspecialiste Nanda Koeleman heeft een behandelruimte aan huis in de woonwijk Huiswaard 1. De salon werkt alleen op afspraak om klanten de volledige aandacht te geven die ze verdienen. Stress heeft een negatieve invloed op zowel de gezondheid als de conditie van de huid, daarom is het belangrijk om tijd te nemen voor ontspanning. Schoonheidssalon RelaxN biedt professionele gezichts- en lichaamsverzorging op hoog niveau in een ontspannen sfeer.

Wil je weten wat Schoonheidssalon RelaxN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon RelaxN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon RelaxN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon RelaxN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Schoonheidssalon RelaxN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon RelaxN

Bezoekers bekeken ook