SCIANDRI Sportmanagement Sportstimulering Sportmarketing Sportbuurtwerk

SCIANDRI Sportmanagement Sportstimulering Sportmarketing Sportbuurtwerk is een Management-consultant gelegen aan Rubenslaan 7 in Alkmaar.

Meer informatie over SCIANDRI Sportmanagement Sportstimulering Sportmarketing Sportbuurtwerk in Alkmaar

In deze tekst worden verschillende activiteiten en programma's van SCIANDRI sportmanagement samengevat. SCIANDRI gelooft in de kracht van sport en bewegen en organiseert daarom activiteiten zoals stoelengym, conditietraining, aerobics en rollator wandelen op verschillende locaties. Daarnaast bieden ze verschillende uitgelichte activiteiten aan, zoals sportmix, streetwise, meiden sport, volwassenen senioren activiteiten, vakantie eenmalige activiteiten en school activiteiten. SCIANDRI is ook actief als buurt sport coach en organiseert gezondheids- en leefstijlevenementen. Ze richten zich op een brede doelgroep, van 4 tot 104 jaar, en streven naar verbinding en respect in de samenleving. Verder wordt er nieuws gedeeld over het 20-jarig bestaan van SCIANDRI en er wordt een collega sportbuurtwerk gezocht. Ten slotte worden er contactgegevens gegeven voor meer informatie.

Wil je weten wat SCIANDRI Sportmanagement Sportstimulering Sportmarketing Sportbuurtwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SCIANDRI Sportmanagement Sportstimulering Sportmarketing Sportbuurtwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SCIANDRI Sportmanagement Sportstimulering Sportmarketing Sportbuurtwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SCIANDRI Sportmanagement Sportstimulering Sportmarketing Sportbuurtwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar SCIANDRI Sportmanagement Sportstimulering Sportmarketing Sportbuurtwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SCIANDRI Sportmanagement Sportstimulering Sportmarketing Sportbuurtwerk

Bezoekers bekeken ook