Scooterles.NL

Scooterles.NL is een Rijschool gelegen aan Burgemeester Scholtenstraat 46 in Beverwijk.

Meer informatie over Scooterles.NL in Beverwijk

Bij scooterles.nl in Alkmaar kun je in één dag je brommerrijbewijs behalen. Deze rijschool is onderdeel van Verkeersschoolpost.nl in IJmuiden en Beverwijk. Om het brommer- of scooterrijbewijs te halen, moet je zowel een theorie-examen als een praktijkexamen doen. Het theoriecertificaat is vereist om praktijklessen en -examen te kunnen volgen. Je kunt al vanaf 15,5 jaar het theorie-examen afleggen en vanaf 16 jaar het praktijkexamen. Je kunt scooterles.nl machtigen via DigiD met rijschoolnummer 2845F2. Deze rijschool biedt ook lessen aan in omliggende dorpen.

Wil je weten wat Scooterles.NL verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Scooterles.NL of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Scooterles.NL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scooterles.NL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Scooterles.NL reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Scooterles.NL

Bezoekers bekeken ook