Secity B.V.

Secity B.V. is een Computerbeveiligingsservice gelegen aan Westerstraat 8 in Oudorp.

Meer informatie over Secity B.V. in Oudorp

Secity biedt praktische IT-beveiligingsexperts en voorspelbare kosten aan om MKB-organisaties te helpen bij het creëren van een veilige IT-omgeving. Ze werken als hackers en onderzoeken elk onderdeel van de IT-omgeving om ervoor te zorgen dat alles veilig is. Daarnaast bieden ze verschillende managed services aan, waarbij ze rekening houden met de specifieke wensen en eisen van elke klant. Ook bieden ze een gratis Quickscan aan om de huidige status van de beveiliging te beoordelen. De resultaten van deze scan worden binnen enkele werkdagen gedeeld.

Wil je weten wat Secity B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Secity B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Secity B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Secity B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Secity B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Secity B.V.

Bezoekers bekeken ook