Shavers Kapsalon

Shavers Kapsalon is een Kapper gelegen aan Blekerskade 14 in Alkmaar.

Meer informatie over Shavers Kapsalon in Alkmaar

Kapsalon Shavers is al sinds 1999 gevestigd op de Blekerskade 14 in Alkmaar. De openingstijden zijn op dinsdag van 9.00 tot 16.00 uur en 's avonds van 18.00 tot 21.00 uur, op donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. Op woensdag en zondag is de salon gesloten. Tijdens afwijkende vakantieperiodes is de salon ook gesloten op dinsdag 25 juli, dinsdag 1 augustus, dinsdag 8 augustus en dinsdag 15 augustus. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de salon en je kunt online een afspraak maken. Kapsalon Shavers heeft ook een Instagram-account (@shaverskapsalon) waar je hen kunt volgen. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om haarveren te laten zetten, waarbij de prijzen variëren van 15 euro voor 1 veer tot 22,50 euro voor 2 veren. Er zijn positieve recensies te vinden op de website van klanten die tevreden zijn over de kapsters en de ontspannen sfeer in de salon. De contactgegevens van Kapsalon Shavers zijn Blekerskade 14, 1814 TJ Alkmaar, telefoonnummer 072-5153191 en e-mailadres info@kapsalonshavers.nl.

Wil je weten wat Shavers Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shavers Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shavers Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shavers Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Shavers Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shavers Kapsalon

Bezoekers bekeken ook