Showboat

Showboat is een Chinees restaurant gelegen aan Muiderwaard 400 in Alkmaar.

Meer informatie over Showboat in Alkmaar

Showboat Alkmaar is een restaurant dat een breed scala aan Chinese en Indische gerechten aanbiedt, waaronder complete rijsttafels en diverse voor- en hoofdgerechten met ei, vlees, groenten en vis. Het restaurant heeft ook opties voor vegetariërs en biedt de mogelijkheid om gerechten aan te vullen met mihoen, witte rijst, bami of nasi. Het restaurant is gevestigd aan Muiderwaard 400 in Alkmaar en is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 21.30 uur, met uitzondering van maandag. De contactgegevens van het restaurant zijn: telefoonnummer 072 561 1362 en e-mailadres info@showboat-alkmaar.nl.

Wil je weten wat Showboat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Showboat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Showboat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Showboat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Showboat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Showboat

Bezoekers bekeken ook