Sint Josef Kerk

Sint Josef Kerk is een Kapel gelegen aan Nassaulaan 2 in Alkmaar.

Meer informatie over Sint Josef Kerk in Alkmaar

De tekst geeft informatie over de St. Dominicusparochie en de samenwerkende kerken. Er worden verschillende activiteiten en vieringen genoemd, evenals nieuwsberichten en nieuwsbrieven. Er wordt verwezen naar een orgelconcert genaamd "Time stays, we go..." en er worden verschillende nieuwsbrieven genoemd die zijn verschenen. Er wordt ook melding gemaakt van een gift voor een kerstpakkettenactie en een verslag van een priesterjubileum. Daarnaast worden er externe media genoemd, zoals Facebookpagina's en een Youtube-kanaal. Er wordt ook vermeld dat de parochie het preventiebeleid inzake seksueel misbruik hanteert en dat voor bepaalde vrijwilligerstaken een VOG vereist is. Het contactgedeelte van de website bevat informatie over adressen, telefoonnummers en e-mailadressen van de locaties.

Wil je weten wat Sint Josef Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint Josef Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint Josef Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint Josef Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Sint Josef Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint Josef Kerk

Bezoekers bekeken ook